Kolejny zespół nie zagra na HunterFest. Strona: 2

Dodano: 2006-08-15 23:59

No i ludzie i tak dobrze się bawili na ich występie..przynajmniej w tym miejscu gdzie ja stałam

Dodano: 2006-08-16 01:07

Ja tez tam bylem
Pojechalem tam glownie po to zeby zobaczyc Opeth - ta kapela spowodowala, że zdecydowalem sie na wydanie kasy na bilet. Jednak kiedy tam jechalem to po to zeby przezyc 3 dni ze swietna metalową i rockową muzyką. Obejrzalem mnostwo kapel ktore bardzo lubie (niektore uwielbiam nawet;]) a ktore chcialem zobaczyc na zywo (np. Amorphis, Fear Factory, Napalm Death)...do tego troche kapel, ktorych nie znalem wczesniej a swoim wystepem zrobily na mnie czasami bardzo duze wrazenie (np. Arakain mnie powalił totalnie;]).
Ogolnie rzecz biorac jestem bardzo zadowolony z tego festiwalu i szczerze mowiac najbardziej to mnie wkur.... publika, ktora darla ryja bo cos tam nie pasowalo. No ale staralem sie zrozumiec ich frustracje.
Ja nie jestem fanem zadnego z tych zespolow ktore zagraly lub mialy zagrac (jezeli "fanem" to moze muzyki raczej) wiec powtorze po raz kolejny, ze jak dla mnie bylo swietnie;].
A co do tego kto zawalil to nie bede nikogo obwiniał bo g.... o tym wiem. Z jednej strony naturalne zdaje sie podejscie, ze to organizator jest odpowiedzialny za takie sytuacje i to jego powinno sie ukamienowac... a z drugiej strony zagraly takie kapele jak Fear Factory, Napalm Death albo Sick Of It All, ktorych "format" jest dla wielu wiekszy niz Opeth lub Children of Bodom.
Ja w kazdym razie mam wazniejsze sprawy do wkur....

I'm rolling like a stone... never creep.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło